Arhiv novic

02.Oktober 2013

"BUM TRAS BUM" seksi Natalije Verboten v mokri majčk

Življenje gre naprejNatalija Verboten je kot kameleon - ko že misliš, da jo poznaš, spet mocno preseneti. Tokrat bo odre po vsej Sloveniji zatresla z najnovejšo plesno skladbo 'BUM TRAS BUM', s katero misli resno in malo drugace kot smo je bili vajeni doslej. Udarna skladba z drznim besedilom je avtorsko delo prekaljenega glasbenega mačka Aleša Klinarja.

Prave glasbene jesenske poslastice se je Natalija Nacionale (kot jo že od njene prve velike uspešnice 'Rdeč Ferrari' naprej poimenujejo mnogi novinarji) lotila na svoj prepoznaven način, ki jo že vrsto let drži v vrhu slovenske zabavne glasbe in tudi po 13-tih letih od preboja na zabavnoglasbeno sceno še vedno velja za eno najbolj priljubljenih slovenskih pevk.

Nova pesem 'Bum tras bum' je sveža, plesna, žurerska himna, udarnega, modernega ritma in zabavnega, drznega teksta, ki odslej zagotovo ne bo manjkala niti na eni zabavi, saj že refren poje: 'Dobrodošli na zabavi'. Priljubljena pevka, ki je znana po tem, da vedno naredi dober žur, izid nove pesmi navdušeno komentira: ''Že cel mesec, odkar sem skladbo prvič slišala, komaj čakam, da jo delim s poslušalci, saj je prava žurerska 'bomba'... Takoj, ko jo zaslišiš, namreč udari: dvigne temperaturo, premakne vas z mesta, z udarnim ritmom vabi na plesišče in zabavnim tekstom kliče, da jo zapojete – to pa je pravzaprav tudi recept za dobro zabavo.''

Presenetila pa ni le z novo skladbo, pač pa tudi z novimi fotografijami in zapeljivo podobo. Fotografski objektiv prodornega mladega fotografa Tiborja Goloba jo je v vsej njeni karieri tokrat prvič ujel v 'mokri majčki'. Za podobo, kot Natalije še nismo videli, pa je poskrbela profesionalna ekipa ustvarjalcev: umetnica ličenja Mateja Naberšnik, frizer Kristijan Skamljič in stilistki Barbara & Veronika Fras.


Avtorji skladbe 'BUM TRAS BUM' so - glasba: Aleš Klinar, tekst: Aleš Klinar, aranžma: Aleš Klinar/Matija Oražem.

Skladbo 'BUM TRAS BUM' lahko poslušate na naslednjem Youtube linku: BUM TRAS BUM07. Marec 2013

PREVARANA NATALIJA POJE: ''Življenje gre naprej''

Življenje gre naprej''Življenje gre naprej, ti zbujaš se ob drugi, vse kar si zapustil mi, spomin je srečnih dni... srce pa še boli'', so besede žalosti, ki jih je pred dnevi pevka, žena in mati Natalija Verboten zapisala na svoji uradni fb strani in zanetila požar, ki je v trenutku zajel Slovenijo. Če bomo priča novemu škandalu na slovenski sceni, smo seveda preverili pri njej osebno.
''Res je...'', je bil njen prvi komentar na naše vprašanje, če je res, kar je zapisala na svojo uradno fb stran. Komentar je nadaljevala: ''...oziroma, sem prevarana in zapuščena, a samo v najnovejši skladbi z naslovom 'Življenje gre naprej'. Facebook prijatelji so tisti, ki resnično prvi vidijo in slišijo novosti. Tako kot vedno doslej, sem tudi tokrat verze svoje najnovejše pesmi delila z njimi in si nisem predstavljala, da bo to naletelo na takšen medijski odziv. Sicer sva z možem še vedno srečno poročena, js sem srečna, mož pa poročen,'' se ob koncu izjave Natalija še pošali na svoj račun.

Najnovejša čustvena balada z žalostnim življenjskim besedilom je že tretje sodelovanje Natalije Nacionale z legendarnim prekaljenim glasbenim tandemom Aleš Klinar in Anja Rupel. Zabavna skladba baladnega tipa, kakršne od Natalije že dolgo nismo slišali, natančneje je zadnjo posnela pred dvema letoma, je nastala že na začetku lanske jeseni. ''Je ena tistih, pri kateri me je ob prvem poslušanju oblila kurja polt, to pa se zgodi samo takrat, ko mi je nekaj resnično všeč. Ko je bil demo posnetek narejen, se nam je zazdelo, da bi bilo v refrenu zelo lepo slišali tudi večglasno moško petje in sem se spomnila na dolgoletne glasbene kolege Stiški kvartet, z njihovim vodjo Dušanom Kamnikarjem se poznava že dve desetletji, pa sem jih poklicala in bila zelo vesela, ker so se takoj odzvali na povabilo k sodelovanju in posneli spremljevalne vokale.''

Čeprav Natalija v zadnjem času dviguje temperaturo na seksi fotografijah v spodnjem perilu, se je, kar se tiče izgleda na najnovejših fotografijah, ki so pospremile izid balade, odločila za stylinge, ki bolj zakrivajo kot odkrivajo. Spet se je prepustila odlični ekipi samih moških rok, ki jim zaupa – fotograf: Tibor Golob, make up: Luka Luka, frizer: Kristijan Skamljič, stilist: Denis Strnad. Seveda nas je za konec zanimalo še, če je tudi v resničnem življenju Natalija bila kdaj prevarana. ''Ah, v življenju sem doživela že marsikaj, tudi prevaro pred mnogimi leti. Ampak kljub temu imam pri baladah še vedno raje nesrečna življenjska besedila, res pa je tudi, da se na snemanju le-teh tako vživim vanje, da vedno jočem.''
Avtorji skladbe 'Življenje gre naprej' so: glasba : Aleš Klinar, besedilo: Anja Rupel, aranžma: Aleš Klinar, Miha Gorše.

Skladbo 'Življenje gre naprej' lahko poslušate na naslednjem Youtube linku: Življenje gre naprej

20. December 2012

BELA SNEŽINKA - DECEMBRSKO PRESENEČENJE NATALIJE VERBOTEN & DOMNA KUMRA

Bela Snežinka Natalija&Domen Po njunem prvem skupnem duetu v skladbi 'Tvoja mama', ki je bil med ljubitelji slovenske glasbe odlično sprejet in je hkrati na glasbeni sceni dvignil nemalo prahu, sta nam simpatična Štajerca pripravila predpraznično presenečenje, v novi preobleki sta namreč posnela zimzeleno uspešnico 'Bela snežinka'.

Domnu Kumru je legendarna skladba všeč že iz otroških let. ''Spomnim se, da sem jo, ko sem še treniral smučanje, slišal vsakokrat, ko sem se pripeljal v ciljno areno – tako med treningi kot med tekmami – v tistih časih je bila to neke vrste naša himna - od takrat je to ena mojih najljubših zimskih pesmi in kot sem izvedel, tudi ena najljubših Natalijinih'', obuja spomine vedno nasmejani pevec. ''Ker je skladba 'Tvoja mama' , ki sva jo nedavno posnela z Natalijo, doživela tako lep odziv pri poslušalcih in gledalcih, sva se odločila, da jim letos pred prazniki pokloniva še skupno glasbeno darilo. Skladbo 'Bela snežinka' sem si za to priložnost zamislil nekoliko drugače - v malo hitrejšem tempu ter priredbi s country pridihom,'' zaključuje priljubljeni pevec, ki bo tudi letošnje praznike preživel v družinskem krogu.

Skladbo so posneli v Domnovem profesionalnem glasbenem studiu Dee Kay Production, kjer je bilo vzdušje že med nastajanjem posnetka zelo prijetno in zabavno. Na snemanju sta sodelovala tudi Natalijina & Domnova dobra prijatelja in odlična glasbenika, kitarist Mike Orešar in harmonikar Sandi Jug.

In kako bo praznike preživela Natalija?
''Za Božič bom v objemu družine, za silvestrovo pa na odru – kot že zadnjih 19 let, letos z bandom nastopam v Ljubljani na Kongresnem trgu, kjer se bomo s publiko zabavali zadnjo uro in pol letošnjega leta,'' razlaga dobro razpoložena Natalija, ki je prejšnji teden praznovala 36. rojstni dan. Na vprašanje, kaj si je ob osebnem prazniku zaželela, nam je odgovorila: ''Zase in za svoje najbližje si želim zdravja, ker – če bomo zdravi, bomo lahko še naprej uresničevali svoje sanje,'' in v smehu dodala, da se letos ni za bati, da več ne bi bilo snega – če ga z Domnom ne bosta priklicala z najnovejšo predelavo 'Bele snežinke', ga bo namreč zagotovo njen dveletni sin Max, saj je za obilno pošiljko snega pisal tako Božičku kot tudi Dedku Mrazu.

Pa še Domnova in Natalijina praznična želja za bralce, poslušalce, gledalce:
''Tako vaši ekipi kot vsem vašim bralcem, poslušalcem, gledalcem želiva zdravja in, da bi v novem letu zadovoljstvo našli tam, kjer ga najbolj potrebujete.''
Skladbo 'Bela snežinka' lahko poslušate na naslednjem Youtube linku:

Bela snežinka